Energie besparen met rolluiken

Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de winter de winterse kou buitenhoudt? Het grote voordeel daarvan is niet alleen dat het binnen lekker behaaglijk blijft, maar het scheelt ook nog eens in uw portemonnee!

Rolluiken isoleren

Rolluiken zijn op een hete dag de ultieme zonweerders. Ze zijn volledig lichtdicht en houden warmte tegen vanaf de buitenkant. Je kunt ze bijvoorbeeld de avond ervoro al dicht doen op een slaapkamer waar de zon s'ochtends vroeg de zon al op schijnt.

Zo wordt je heerlijk comfortabel wakker, wanneer jij dat wilt en niet al wanneer de zon opkomt. Het grote voordeel van rolluiken ten opzichte van andere zonwering is dat het zonwering is die niet alleen met mooi weer kunt gebruiken.

Ideaal voor in de winter

Rolluiken komen ook in winter goed tot hun recht, wanneer ze uw slaapkamer, zolder of woonkamer warmer houden dan vertrekken zonder rolluiken. Rolluiken doen dit door een  brug te vormen tussen uw raam en uw rolluik. Er vormt zich als het ware een brug tussen, die een isolerende werking heeft.

Energiebesparend

Doordat het binnen warmer blijft, hoeft u minder vaak te stoken in huis. En dat ziet aan het einde van het jaar terug op uw energierekening. Het zullen geen schokkende bedragen zijn, maar alle beetjes helpen natuurlijk. En wat is er mooier om te bedenken dan dat u een product koopt waarmee u zelfs kunt besparen?

Rolluiken bij Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl heeft al sinds jaar en dag een aantal zeer interessant rolluiken. De rolluiken worden gemaakt door topfabrikant Heroal.

Zelf monteren of laten doen

De luiken worden met uitgebreide instructie geleverd, zodat u ze zelf gemakkelijk kunt monteren. Woont u in Noord-Holland en wilt u ze laten monteren? Dan kunt u voor een bescheiden meerprijs gebruik maken van onze montageservice. Gemakt dient immers de mens.

Overtuigd? Kijk eens rond bij onze collectie rolluiken. Staat er niet bij wat u wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor een scherpe offerte.

2 reviews

> extra kleine kast
> lameldikte 8.85 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 6 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

196.-
2 reviews

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 8.5 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.6 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

Levertijd ca. 3 weken bij afhalen

187.-

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.8 mtr
> maximale hoogte 3.2 mtr
> maximale oppervlakte 8.5 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

207.-
13 reviews

> Duitse kwaliteitsmerk, vertrouwd!
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.5 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

203.-

Welke zonwering houdt de meeste warmte buiten?
De meeste mensen vinden het heerlijk om behaaglijk in de zon te zitten en ons, ons terras en ons huis te verwarmen. Maar soms wordt...
lees verder >
Hebben jullie echt de goedkoopste zonwering?
Veel van onze klanten vragen zich af of wij echt de goedkoopste aanbieder zijn op internet. Nu is niet alle zonwering direct met elkaar te...
lees verder >
De 6 populairste zonweringtypes van 2022
We hebben de afgelopen jaren warme zomers gehad. Veel mensen hebben ervoor gekozen om zonwering te nemen en te laten installeren of zelf monteren. Daarmee...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.