Energie besparen met rolluiken

Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de winter de winterse kou buitenhoudt? Het grote voordeel daarvan is niet alleen dat het binnen lekker behaaglijk blijft, maar het scheelt ook nog eens in uw portemonnee!

Rolluiken isoleren

Rolluiken zijn op een hete dag de ultieme zonweerders. Ze zijn volledig lichtdicht en houden warmte tegen vanaf de buitenkant. Je kunt ze bijvoorbeeld de avond ervoro al dicht doen op een slaapkamer waar de zon s'ochtends vroeg de zon al op schijnt.

Zo wordt je heerlijk comfortabel wakker, wanneer jij dat wilt en niet al wanneer de zon opkomt. Het grote voordeel van rolluiken ten opzichte van andere zonwering is dat het zonwering is die niet alleen met mooi weer kunt gebruiken.

Ideaal voor in de winter

Rolluiken komen ook in winter goed tot hun recht, wanneer ze uw slaapkamer, zolder of woonkamer warmer houden dan vertrekken zonder rolluiken. Rolluiken doen dit door een  brug te vormen tussen uw raam en uw rolluik. Er vormt zich als het ware een brug tussen, die een isolerende werking heeft.

Energiebesparend

Doordat het binnen warmer blijft, hoeft u minder vaak te stoken in huis. En dat ziet aan het einde van het jaar terug op uw energierekening. Het zullen geen schokkende bedragen zijn, maar alle beetjes helpen natuurlijk. En wat is er mooier om te bedenken dan dat u een product koopt waarmee u zelfs kunt besparen?

Rolluiken bij Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl heeft al sinds jaar en dag een aantal zeer interessant rolluiken. De rolluiken worden gemaakt door topfabrikant Heroal.

Zelf monteren of laten doen

De luiken worden met uitgebreide instructie geleverd, zodat u ze zelf gemakkelijk kunt monteren. Woont u in Noord-Holland en wilt u ze laten monteren? Dan kunt u voor een bescheiden meerprijs gebruik maken van onze montageservice. Gemakt dient immers de mens.

Overtuigd? Kijk eens rond bij onze collectie rolluiken. Staat er niet bij wat u wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor een scherpe offerte.

gerelateerde producten

1 review

> extra kleine kast
> lameldikte 8.85 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 6 m2

250.-
nu vanaf
150.-
2 reviews

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 8.5 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.6 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

234.-
nu vanaf
143.-

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.8 mtr
> maximale hoogte 3.2 mtr
> maximale oppervlakte 8.5 m2

265.-
nu vanaf
159.-
13 reviews

> Duitse kwaliteitsmerk, vertrouwd!
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.5 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

279.-
nu vanaf
167.-

Ook interessant voor u

Nieuw! Ritsscreen XL
Is de ritsscreen 95 of ritsscreen 105 te klein voor uw raam? Dan kiest u vanaf nu voor de Ritsscreen XL! Dit unieke windvaste ritsscreen,...
lees verder >
Waarom houten jaloezieen een goede keus zijn
Om inkijk tegen te gaan en het zonlicht buiten te houden, kunt u kiezen voor verschillende oplossingen. Natuurlijk kunt u gaan voor rolgordijnen van textiel...
lees verder >
Ritsscreens: unieke windvaste zonwering met insectenwering
Ritsscreens zijn een geweldige manier om de zon buiten te houden. Deze screens hebben - de naam zegt het eigenlijk al - een rits. Hiermee...
lees verder >