Energie besparen met rolluiken

Zonwering zoals rolluiken wordt vooral gekocht om de zon buiten te houden en het binnenklimaat daarmee aangenaam. Maar wist u dat het ook in de winter de winterse kou buitenhoudt? Het grote voordeel daarvan is niet alleen dat het binnen lekker behaaglijk blijft, maar het scheelt ook nog eens in uw portemonnee!

Rolluiken isoleren

Rolluiken zijn op een hete dag de ultieme zonweerders. Ze zijn volledig lichtdicht en houden warmte tegen vanaf de buitenkant. Je kunt ze bijvoorbeeld de avond ervoro al dicht doen op een slaapkamer waar de zon s'ochtends vroeg de zon al op schijnt.

Zo wordt je heerlijk comfortabel wakker, wanneer jij dat wilt en niet al wanneer de zon opkomt. Het grote voordeel van rolluiken ten opzichte van andere zonwering is dat het zonwering is die niet alleen met mooi weer kunt gebruiken.

Ideaal voor in de winter

Rolluiken komen ook in winter goed tot hun recht, wanneer ze uw slaapkamer, zolder of woonkamer warmer houden dan vertrekken zonder rolluiken. Rolluiken doen dit door een  brug te vormen tussen uw raam en uw rolluik. Er vormt zich als het ware een brug tussen, die een isolerende werking heeft.

Energiebesparend

Doordat het binnen warmer blijft, hoeft u minder vaak te stoken in huis. En dat ziet aan het einde van het jaar terug op uw energierekening. Het zullen geen schokkende bedragen zijn, maar alle beetjes helpen natuurlijk. En wat is er mooier om te bedenken dan dat u een product koopt waarmee u zelfs kunt besparen?

Rolluiken bij Zonweringstunter.nl

Zonweringstunter.nl heeft al sinds jaar en dag een aantal zeer interessant rolluiken. De rolluiken worden gemaakt door topfabrikant Heroal.

Zelf monteren of laten doen

De luiken worden met uitgebreide instructie geleverd, zodat u ze zelf gemakkelijk kunt monteren. Woont u in Noord-Holland en wilt u ze laten monteren? Dan kunt u voor een bescheiden meerprijs gebruik maken van onze montageservice. Gemakt dient immers de mens.

Overtuigd? Kijk eens rond bij onze collectie rolluiken. Staat er niet bij wat u wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor een scherpe offerte.

2 reviews

> extra kleine kast
> lameldikte 8.85 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 6 m2

Levertijd ca. 4 weken bij afhalen

250.-
nu vanaf
159.-
2 reviews

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 8.5 mm
> maximale breedte 3 mtr
> maximale hoogte 3.6 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

Levertijd ca. 4 weken bij afhalen

234.-
nu vanaf
152.-

> Alulux, Duitse kwaliteit
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.8 mtr
> maximale hoogte 3.2 mtr
> maximale oppervlakte 8.5 m2

Levertijd ca. 4 weken bij afhalen

265.-
nu vanaf
169.-
13 reviews

> Duitse kwaliteitsmerk, vertrouwd!
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.5 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

Levertijd ca. 4 weken bij afhalen

279.-
nu vanaf
177.-

Breng meer sfeer in uw woning met plissé gordijnen
Plisségordijnen zijn perfecte sfeermakers. Er zijn verschillende kleuren en motieven beschikbaar, waarmee u invloed uitoefent op de kleur van het licht dat binnenvalt. Met een...
lees verder >
Zonwering doeken bij Zonweringstunter.nl
Tijdens zonnige dagen is het heerlijk als het zonlicht uit uw woning geweerd wordt en de warmte van de zon buiten gehouden wordt. Alle mogelijke...
lees verder >
Zonnescherm ophangen lastig? Niet met deze 5 tips
Een knikarmscherm zonnescherm houdt de warmte van de zon buiten. Zonweringstunter.nl bied verschillende uitvoeringen en maten. Zoek je een handbediend scherm of toch liever electrisch?...
lees verder >