Langer buiten met een tuinoverkapping

Heerlijk nazomeren in de tuin? Of gezellig knus rondom een vuurkorf in de winter? Met een tuinoverkapping kunt u alle seizoenen buiten zitten. Voor het echte buitenleven rondom het huis biedt de overkapping een geweldige oplossing. Het geeft gezelligheid, een plaats om te leven en het verbindt binnen en buiten. Uw huis en tuin krijgen een extra dosis charme!

Voordelen

  • Beschermd tegen regen en kou
  • Altijd buiten zitten
  • Meer privacy
  • Grotere leefruimte
  • Charmant!
  • Overdekking voor tuinmeubilair en tuinspullen

Alle seizoenen

De lente kan niet vroeg genoeg beginnen voor wie een tuin heeft. Lekker tuinieren of buiten een boek lezen! Met een overkapping heeft u een handige plaats voor uw meubilair en u zit zelf beschut tegen regen, kou of hitte. U kunt ook langer nazomeren en zo nog meer van het buitenleven genieten. In de winter krijgt de overkapping een chalet-achtige charme. Het geeft een extra dosis gezelligheid aan uw huis en tuin.

Kies uw eigen overkapping

Onze overkappingen komen in allerlei verschillende soorten, maten en materialen. Voor iedere tuin is er wat wils. Kies uw ideale design. Wat past bij uw tuin? Kijk snel in onze webshop of uw tuinoverkapping er bij staat. Laat u inspireren door onze mooie ontwerpen.

Zo geplaatst

Voor de doe-het-zelver is de tuinoverkappingen gemakkelijk te plaatsen. Onze handige ontwerpen vereisen geen timmermansoog. Zo kunt u zelf aan de slag om uw tuin nog mooier te maken. Maar u kunt natuurlijk altijd een professional inschakelen. Laat u adviseren door onze medewerkers. We helpen u graag.

Alleen maar genieten

De terrasoverkapping geeft u een langer buitenleven. In alle seizoenen kunt u heerlijk buiten zitten. Het is een prachtige toevoeging aan uw leefomgeving. De plaatsing is eenvoudig zodat u snel kunt genieten van het buiten zijn. Kies uw design uit onze webshop en zoek uw favoriete overkapping uit. Zo haalt u het beste uit uw tuin!

Hoe betrouwbaar is VELUX zonwering?
Als je op zoek bent naar hoogwaardige zonwering voor je huis of kantoor, dan is VELUX een naam die je waarschijnlijk vaak ziet. Maar hoe...
lees verder >
Rolluiken schoonmaken
Rolluiken kunnen in de loop der jaren behoorlijk vies worden. Zeker als u ze niet regelmatig reinigt. Dat is natuurlijk zonde, want u wilt zo...
lees verder >
Hormann garagedeuren in prijs verlaagd
Met Hörmann garagedeuren levert Zonweringstunter.nl een degelijk merk innovatieve en isolerende garagedeuren met Duitse kwaliteitsgarantie. Hörmann maakt al meer dan 75 jaar deuren en garagedeuren...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.