De 5 meest gestelde vragen over Hormann garagedeuren

De beste aanbiedingen Hörmann garagedeuren bij Zonweringstunter.nl. Ja, wij verkopen ook garagedeuren, en wel van het meest verkochte merk in Europa. Wij bieden ze aan, met onze kenmerkende scherpe prijzen. Indien je wenst, kan je een bezoekje brengen aan onze showroom om de garagedeuren van Hörmann in levende lijve te zien. De 5 meest gestelde vragen over deze top-deuren vindt u hieronder.

Bestaan de Hörmann garagedeuren in verschillende isolaties?

Ja, onze garagedeuren kunnen besteld worden in 3 paneeldiktes. De enkelwandige LTE-deuren zijn het goedkoopst, maar bieden geen isolatie. Deze deuren zijn perfect voor vrijstaande garages en ondergrondse garageboxen. De dubbelwandige EPU-deuren bieden isolatie, ideaal dus wanneer je garage inpandig is. De meeste isolatie bereik je met de dubbelwandige LPU-garagedeur. De panelen zijn 42 mm dik en bieden isolatie als je je garage ook gebruikt als hobby ruimte, of als je je energierekening wil verlagen.

Daarnaast bieden we een aktiemodel aan, de Hormann RenoMatic M-Profiel, die altijd beschikt over 42 mm dikke panelen.

Onze aanbiedingen op Zonweringstunter.nl vermelden zeer duidelijk over welke kwaliteit isolatie het gaat. Wens je een andere paneeldikte? Geen probleem. Contacteer ons en wij bekijken je vraag.

Ik bouw een nieuwe, zeer strakke woning. Welke ‘stijlen’ garagedeuren biedt Hörmann?

De garagepoorten van Hörmann passen bij verschillende woningstijlen. Je kiest zelf het uitzicht van je poort. Hörmann biedt verschillende profileringsafstanden (small, medium en large), verschillende casettemotieven en designelementen uit bijvoorbeeld roestvrij staal of glas. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze aanbiedingen geven steeds duidelijk aan over welke stijlen en kleuren het gaat.

Zijn Hörmann garagedeuren getest op inbraakveiligheid?

Ja, deze testen werden uitgevoerd. De garagedeuren bezitten het politie keurmerk veilig wonen. Check in je bestelling het onderdeel ‘toebehoren’ om deze bij te bestellen.

Ik zou graag een extra handzender bij mijn nieuwe Hörmann garagedeur willen bestellen. Kan dat?

Geen enkel probleem. Je kan die bijbestellen via ‘toebehoren’ in het bestelformulier.

Ik ben geen Handige Harry! What to do?

Geen nood. Onze installateurs komen op verzoek opmeten. Ook het monteren kan je overlaten aan onze vakmannen en –vrouwen. Heb je nog bijkomende wensen? Bijvoorbeeld het monteren van anti-inbraak beslag of het uithakken en aansmeren van de vloer? Ook dit kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Wat gaat dat allemaal gaat kosten kan je haarscherp terugvinden bij ‘aanvullende werkzaamheden’ in ons bestelformulier.

5 reviews

Garagedeur van het jaar: RenoMatic 2022

De Hörmann garagesectionaaldeur RenoMatic 2022 zal u overtuigen door haar dubbelwandige, geïsoleerde panelen.

1199.-
2 reviews
Zonweringstunter.nl levert en monteert garagedeuren van het topmerk Hörmann, waaronder deze exclusieve Hormann LPU 42 garagedeur. De garagedeuren van Hörmann zijn de
1206.-

Welke electrische zonneschermen zijn er?
Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden. Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Wij...
lees verder >
Dé trend van 2016; een windscherm
Wat is er nu heerlijker dan in de zomer genieten in eigen tuin van de zon? Helaas gooit de Nederlandse, koude zeewind nog wel eens...
lees verder >
5 handige Somfy onderdelen die u zeker nog niet kende
Somfy is een innovatief bedrijf dat zich inzet de veiligheid in uw huis te verbeteren en u een veiliger gevoel te geven. Dit doen ze...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.