De 5 meest gestelde vragen over Hormann garagedeuren

De beste aanbiedingen Hörmann garagedeuren bij Zonweringstunter.nl. Ja, wij verkopen ook garagedeuren, en wel van het meest verkochte merk in Europa. Wij bieden ze aan, met onze kenmerkende scherpe prijzen. Indien je wenst, kan je een bezoekje brengen aan onze showroom om de garagedeuren van Hörmann in levende lijve te zien. De 5 meest gestelde vragen over deze top-deuren vindt u hieronder.

Bestaan de Hörmann garagedeuren in verschillende isolaties?

Ja, onze garagedeuren kunnen besteld worden in 3 paneeldiktes. De enkelwandige LTE-deuren zijn het goedkoopst, maar bieden geen isolatie. Deze deuren zijn perfect voor vrijstaande garages en ondergrondse garageboxen. De dubbelwandige EPU-deuren bieden isolatie, ideaal dus wanneer je garage inpandig is. De meeste isolatie bereik je met de dubbelwandige LPU-garagedeur. De panelen zijn 42 mm dik en bieden isolatie als je je garage ook gebruikt als hobby ruimte, of als je je energierekening wil verlagen.

Daarnaast bieden we een aktiemodel aan, de Hormann RenoMatic M-Profiel, die altijd beschikt over 42 mm dikke panelen.

Onze aanbiedingen op Zonweringstunter.nl vermelden zeer duidelijk over welke kwaliteit isolatie het gaat. Wens je een andere paneeldikte? Geen probleem. Contacteer ons en wij bekijken je vraag.

Ik bouw een nieuwe, zeer strakke woning. Welke ‘stijlen’ garagedeuren biedt Hörmann?

De garagepoorten van Hörmann passen bij verschillende woningstijlen. Je kiest zelf het uitzicht van je poort. Hörmann biedt verschillende profileringsafstanden (small, medium en large), verschillende casettemotieven en designelementen uit bijvoorbeeld roestvrij staal of glas. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze aanbiedingen geven steeds duidelijk aan over welke stijlen en kleuren het gaat.

Zijn Hörmann garagedeuren getest op inbraakveiligheid?

Ja, deze testen werden uitgevoerd. De garagedeuren bezitten het politie keurmerk veilig wonen. Check in je bestelling het onderdeel ‘toebehoren’ om deze bij te bestellen.

Ik zou graag een extra handzender bij mijn nieuwe Hörmann garagedeur willen bestellen. Kan dat?

Geen enkel probleem. Je kan die bijbestellen via ‘toebehoren’ in het bestelformulier.

Ik ben geen Handige Harry! What to do?

Geen nood. Onze installateurs komen op verzoek opmeten. Ook het monteren kan je overlaten aan onze vakmannen en –vrouwen. Heb je nog bijkomende wensen? Bijvoorbeeld het monteren van anti-inbraak beslag of het uithakken en aansmeren van de vloer? Ook dit kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Wat gaat dat allemaal gaat kosten kan je haarscherp terugvinden bij ‘aanvullende werkzaamheden’ in ons bestelformulier.

gerelateerde producten

5 reviews

Garagedeur van het jaar: RenoMatic 2021

De Hörmann garagesectionaaldeur RenoMatic 2020 zal u overtuigen door haar dubbelwandige, geïsoleerde panelen.

998.-
nu vanaf
949.-
2 reviews
Zonweringstunter.nl levert en monteert garagedeuren van het topmerk Hörmann, waaronder deze exclusieve Hormann LPU 42 garagedeur. De garagedeuren van Hörmann zijn de
1148.-
nu vanaf
998.-

Ook interessant voor u

Wel eens aan Duo rolgordijnen gedacht?
Niets is vervelender dan een slaapkamer die niet donker te krijgen is. Op zonnige dagen laten uw dunne overgordijnen veel teveel licht door, waardoor het...
lees verder >
Vernieuwde VELUX raamdecoratie
Velux raamdecoratie is een aanwinst voor iedere woning. Deze toonaangevende Velux producten verfraaien en vernieuwen uw interieur. Tevens creëren ze door het regelen van de...
lees verder >
Waarom Velux zonwering zo goedkoop is op Zonweringstunter.nl
Ook al is Nederland niet het meest zonnige land van Europa, zonwering is voor de meeste mensen toch echt een noodzakelijke aankoop. De meeste zomers...
lees verder >