Waarom Velux zonwering zo goedkoop is op Zonweringstunter.nl

Ook al is Nederland niet het meest zonnige land van Europa, zonwering is voor de meeste mensen toch echt een noodzakelijke aankoop. De meeste zomers kennen aardig wat zonuren en zonder zonwering kan het erg warm worden in huis. Bovendien is het niet best voor meubels als er teveel zonlicht op schijnt. Ook voor in de slaapkamer kiezen veel mensen voor een goede bescherming tegen overmatig zonlicht. Als het gaat om VELUX dakramen, is er veel mogelijk wat betreft zonwering.

Zonwering dakraam

VELUX zonwering wordt altijd gemaakt van weerbestendige polyester stof. Deze stoffen worden uitgebreid en langdurig getest tijdens allerlei weersomstandigheden en daarom kan er een zeer lange garantie op de producten geboden worden. De stoffen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, zodat er altijd wel een exemplaar is dat mooi past bij uw stijl en inrichting.

Ook als het gaat om de bediening van de VELUX zonwering zijn er verschillende opties. De handmatige bediening is hierbij het goedkoopst en vooral goed geschikt wanneer het dakraam binnen handbereik is gemonteerd. Andere mogelijkheden zijn een bediening op zonne-energie of de elektrische variant.

Binnenzonwering

Als binnenzonwering kunt u bijvoorbeeld de rolgordijnen van VELUX kiezen. Ook deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Het is ideaal om op deze manier schadelijk zonlicht buiten te houden. Ook bewijst de zonwering goede diensten als het gaat om het voorkomen van te veel warmte in de woning.

Goedkoop bij Zonweringstunter

Ondanks de goede kwaliteit van de VELUX kan Zonweringstunter.nl de zonwering aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

U geniet de volgende voordelen wanneer u de Velux zonwering aanschaft bij Zonweringstunter:

  • Wij bieden u de laagste prijs garantie. Heeft u de originele Velux producten toch ergens anders goedkoper gezien? Meld het ons zo snel mogelijk en wij lossen het voor u op.
  • Doordat wij rechtstreeks uit onze eigen fabriek leveren, hebben wij niet te maken met tussenhandel en kunnen u dus absoluut de laagste prijs bieden.
  • Omdat wij via internet werken, hebben we ook geen kosten van veel personeel.
  • In slechts 3 stappen bestelt u bij ons het product van uw keuze.

Screens schoonmaken
Screen schoonmaken kan iedereen. Net als andere zonwering kun je screens heel makkelijk schoonkrijgen door te poetsen met een zachte borstel, wat zeep of afwasmiddel en...
lees verder >
Markiezen schoonmaken lastig? Niet met deze tips!
Markiezen zijn een type raamdecoratie dat vaak wordt gebruikt om het interieur van een huis of gebouw te verfraaien. Ze worden vaak gebruikt om een...
lees verder >
Welke electrische zonneschermen zijn er?
Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden. Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Wij...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.