Welke electrische zonneschermen zijn er?

Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden. Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Wij zijn de grootste en goedkoopste webwinkel voor zonwering, maar ook voor rolluiken en garagedeuren.
Al onze zonweringproducten zijn eenvoudig online te bestellen, zowel vanuit uw browser als op uw tablet of mobiele telefoon.

Electrisch zonnescherm: de mogelijkheden

Als u een electrisch zonnescherm wilt aanschaffen bij Zonweringsstunter.nl heeft u vele mogelijkheden. Wij verkopen verschillende schermen die werken op elektriciteit. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor screens. Deze houden het licht en de warmte van de zon tegen, maar het blijft mogelijk om naar buiten te kijken. Deze screens zijn ook uitermate handig wanneer u uw privacy graag wilt beschermen. Mocht u toch liever een handmatig zonnescherm kopen, dan is dat bij Zonweringstunter.nl ook mogelijk.

Een offerte aanvragen

Als u interesse heeft in een electrisch zonnescherm van Zonweringstunter.nl kunt u online een offerte aanvragen. Zo krijgt u een idee van de kosten. Als u meer informatie wilt over onze producten, kunt u bellen naar 0229 295 585. U bent ook welkom in onze showroom. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur. 

Wij hopen u snel te kunnen helpen. 

 

gerelateerde producten

1 review

De Picca is de nieuwe semi-cassette onder de terras-schermen. Een sterk ontwerp tegen een aantrekkelijke prijs. Sluit altijd perfect! Maatwerk zonder meerprijs!

Levertijd ca. 4 weken

829.-
nu vanaf
639.-
3 reviews

> Gesloten cassette met afgeronde vormen. > Sluit naadloos aan op iedere gevel
> Zonder meerprijs exact op maat gemaakt.
> Van 250cm tot 550cm breed

Levertijd ca. 4 -- 6 weken

851.-
nu vanaf
790.-

De Primo is een echt ruimtewonder. Door de compacte vormgeving (12,2 cm hoog) en unieke stelmogelijkheden is de Primo in vrijwel elke situatie toe te passen.

Levertijd ca. 4 - 6 weken

839.-
nu vanaf
781.-
50 reviews

Hollandse topkwaliteit tegen een absolute bodemprijs! Standaard met electrische bediening in een semi cassette.


Levertijd ca. 7-8 weken

1249.-
nu vanaf
845.-
50 reviews

Topscherm inclusief motor
- 250 tot 600 cm breed
- 150 tot 300 cm uitval
- maatwerk zonder meerprijs
- Somfy WT motor inbegrepen!!

Levertijd ca. 3 weken

875.-
nu vanaf
810.-

De Oliva is het topmodel onder de knikarmschermen. Door de unieke vormgeving is dit een sierraad aan uw gevel. Maximale uitval 350 cm.

Levertijd ca. 6 weken

1699.-
nu vanaf
1313.-

Gesloten cassette welke aan praktisch iedere gevel gemonteerd kan worden. Maximale afmetingen van 625 cm x 300 cm.

1675.-
nu vanaf
1313.-

3-buis cassette van absolute topkwaliteit. Maximale breedte van 12 mtr met een uitval van 3.5 mtr.

Levertijd ca. 8 weken

2228.-
nu vanaf
1744.-

Ook interessant voor u

Scherp geprijsde rolluik aanbiedingen
Denkt u erover rolluiken aan te schaffen? Deze unieke buitenzonwering houdt licht en warmte buiten de deur en werkt verduisterend, inbraakvertragend, vochtwerend en privacy verhogend....
lees verder >
Welke electrische zonneschermen zijn er?
Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden. Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Wij...
lees verder >
Nieuw: uw zonweringdoek kapot? Bestel los nieuwe!
Is uw zonweringdoek aan vervanging toe? Natuurlijk kunt u dan een nieuw zonnescherm overwegen, maar dat is een kostbare aangelegenheid. Bovendien is het meestal niet...
lees verder >