Welke electrische zonneschermen zijn er?

Een electrisch zonnescherm is ideaal als u de zon buiten uw huis wilt houden. Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Wij zijn de grootste en goedkoopste webwinkel voor zonwering, maar ook voor rolluiken en garagedeuren.
Al onze zonweringproducten zijn eenvoudig online te bestellen, zowel vanuit uw browser als op uw tablet of mobiele telefoon.

Electrisch zonnescherm: de mogelijkheden

Als u een electrisch zonnescherm wilt aanschaffen bij Zonweringsstunter.nl heeft u vele mogelijkheden. Wij verkopen verschillende schermen die werken op elektriciteit. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor screens. Deze houden het licht en de warmte van de zon tegen, maar het blijft mogelijk om naar buiten te kijken. Deze screens zijn ook uitermate handig wanneer u uw privacy graag wilt beschermen. Mocht u toch liever een handmatig zonnescherm kopen, dan is dat bij Zonweringstunter.nl ook mogelijk.

Een offerte aanvragen

Als u interesse heeft in een electrisch zonnescherm van Zonweringstunter.nl kunt u online een offerte aanvragen. Zo krijgt u een idee van de kosten. Als u meer informatie wilt over onze producten, kunt u bellen naar 0229 295 585. U bent ook welkom in onze showroom. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur. 

Wij hopen u snel te kunnen helpen. 

 

1 review

De Picca is de nieuwe semi-cassette onder de terras-schermen. Een sterk ontwerp tegen een aantrekkelijke prijs. Sluit altijd perfect! Maatwerk zonder meerprijs!

Levertijd ca. 4 weken

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend
4 reviews

> Gesloten cassette met afgeronde vormen. > Sluit naadloos aan op iedere gevel
> Zonder meerprijs exact op maat gemaakt.
> Van 250cm tot 550cm breed


923.-

De Primo is een echt ruimtewonder. Door de compacte vormgeving (12,2 cm hoog) en unieke stelmogelijkheden is de Primo in vrijwel elke situatie toe te passen.


959.-
50 reviews

Hollandse topkwaliteit tegen een absolute bodemprijs! Standaard met electrische bediening in een semi cassette.1025.-
50 reviews

Topscherm inclusief motor
- 250 tot 600 cm breed
- 200 tot 300 cm uitval
- maatwerk zonder meerprijs
- Somfy WT motor inbegrepen!!


921.-

De Oliva is het topmodel onder de knikarmschermen. Door de unieke vormgeving is dit een sierraad aan uw gevel. Maximale uitval 350 cm.

1552.-

Gesloten cassette welke aan praktisch iedere gevel gemonteerd kan worden. Maximale afmetingen van 625 cm x 300 cm.

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

3-buis cassette van absolute topkwaliteit. Maximale breedte van 12 mtr met een uitval van 3.5 mtr.


2050.-

Velux verduisterende gordijnen in prijs verlaagd
Velux dakramen zijn een begrip. Al jarenlang worden dakramen van Velux gemonteerd in woningen en bedrijfspanden vanwege hun duurzaamheid, lage kosten en uitgekiend ontwerp. Het...
lees verder >
Somfy motor kapot? Dit zijn de 5 mogelijke oorzaken
Somfy is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige producten produceert. Zo zijn ze bekend van de motoren voor markiezen, motoren voor screens, motoren voor rolluiken en motoren voor uitvalschermen. Toch kan...
lees verder >
Goedkope rolluiken van TOPmerken, altijd laag geprijsd!

Bent u op zoek naar goedkope rolluiken? We hebben altijd de modellen die u zoekt tegen de scherpste prijzen. Of het nu om handbediende of elektrisch bediende rolluiken gaat, bij ons vind u wat u zoekt.

Steeds vaker krijgen we te maken met extreem weer. Forse onweersbuien, aanhoudende ijzel, storm, hitte en koude. Onze woningen moeten dit allesmaal opvangen, doorstaan en...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.