5 handige Somfy onderdelen die u zeker nog niet kende

Somfy is een innovatief bedrijf dat zich inzet de veiligheid in uw huis te verbeteren en u een veiliger gevoel te geven. Dit doen ze door constant te innoveren: standaard wordt 10 procent van de omzet die het bedrijf genereert gebruikt voor onderzoek naar nieuwe producten. We zetten voor u Somfy onderdelen die u nog niet kende op een rijtje.

1. Somfy Chronis Uno Smart tijdklok

Deze tijdklok zorgt ervoor dat uw rolluiken één keer per dag op en neer gaan. U bepaalt zelf op welk tijdstip dit moet gebeuren. Het is mogelijk deze tijdklok zo te programmeren dat hij zich automatisch aanpast aan zonsopgang en zonsondergang. De klok is te combineren met 1 of meer Somfy-buismotoren (dit laatste via relaiskasten) of meerdere WT-motoren.

2. Somfy Chronis Easy RTS draadloze dagklok

Deze tijdklok kan net als de Chronis Uno Smart dagelijks uw rolluiken een keer omhoog en omlaag laten gaan. Het grote verschil is dat er voor deze klok geen netaansluiting nodig is. De Chronis Easy RTS is makkelijk te bedienen en is te combineren met een afstandsbediening of een draadloze schakelaar.

3. Somfy Chronis Comfort RTS draadloze tijdklok met optionele licht functie

Deze draadloze tijdklok werkt samen met alle door RTS aangestuurde applicaties, zoals bijvoorbeeld rolluiken, verlichting, zonwering, gordijnen en ramen. Met behulp van een optionele sensor is het ook mogelijk om de aansturing te laten gebeuren op basis van lichtintensiteit.

4. Telis 4 RTS afstandsbediening

Deze 5-kanaals afstandsbediening kan samenwerken met meerdere Somfy-applicaties tegelijk. U kunt met de afstandsbediening deze applicaties apart of per groep bedienen. De afstandsbediening is speciaal bedoeld voor buiten gebruik, maar kan ook gebruikt worden als multi-kanaals wandschakelaar. Hij is leverbaar in vier verschillende kleuren.

5. Telis Soliris RTS afstandsbediening

Met deze afstandsbediening kunt u de zon-/windautomaat van Somfy op afstand bedienen. Deze zon-/windautomaat zorgt ervoor dat uw zonnescherm automatisch omhoog en omlaag gaat, gebaseerd op de actuele weersomstandigheden. Het is met de Soliris bijvoorbeeld mogelijk om handmatig de zonfunctie aan of uit te zetten. Ook deze afstandsbediening is te gebruiken als wandschakelaar.

5 handige Somfy onderdelen die u zeker nog niet kende
Somfy is een innovatief bedrijf dat zich inzet de veiligheid in uw huis te verbeteren en u een veiliger gevoel te geven. Dit doen ze...
lees verder >
Goedkope rolluiken van TOPmerken, altijd laag geprijsd!

Bent u op zoek naar goedkope rolluiken? We hebben altijd de modellen die u zoekt tegen de scherpste prijzen. Of het nu om handbediende of elektrisch bediende rolluiken gaat, bij ons vind u wat u zoekt.

Steeds vaker krijgen we te maken met extreem weer. Forse onweersbuien, aanhoudende ijzel, storm, hitte en koude. Onze woningen moeten dit allesmaal opvangen, doorstaan en...
lees verder >
Nieuw: Linee Shade van Verano
Linee Shade: een revolutionair design Met de Linee Shades van Verano combineert u het beste van twee werelden. Dit revolutionaire rolgordijn combineert de praktische eigenschappen van...
lees verder >