5 handige Somfy onderdelen die u zeker nog niet kende

Somfy is een innovatief bedrijf dat zich inzet de veiligheid in uw huis te verbeteren en u een veiliger gevoel te geven. Dit doen ze door constant te innoveren: standaard wordt 10 procent van de omzet die het bedrijf genereert gebruikt voor onderzoek naar nieuwe producten. We zetten voor u Somfy onderdelen die u nog niet kende op een rijtje.

1. Somfy Chronis Uno Smart tijdklok

Deze tijdklok zorgt ervoor dat uw rolluiken één keer per dag op en neer gaan. U bepaalt zelf op welk tijdstip dit moet gebeuren. Het is mogelijk deze tijdklok zo te programmeren dat hij zich automatisch aanpast aan zonsopgang en zonsondergang. De klok is te combineren met 1 of meer Somfy-buismotoren (dit laatste via relaiskasten) of meerdere WT-motoren.

2. Somfy Chronis Easy RTS draadloze dagklok

Deze tijdklok kan net als de Chronis Uno Smart dagelijks uw rolluiken een keer omhoog en omlaag laten gaan. Het grote verschil is dat er voor deze klok geen netaansluiting nodig is. De Chronis Easy RTS is makkelijk te bedienen en is te combineren met een afstandsbediening of een draadloze schakelaar.

3. Somfy Chronis Comfort RTS draadloze tijdklok met optionele licht functie

Deze draadloze tijdklok werkt samen met alle door RTS aangestuurde applicaties, zoals bijvoorbeeld rolluiken, verlichting, zonwering, gordijnen en ramen. Met behulp van een optionele sensor is het ook mogelijk om de aansturing te laten gebeuren op basis van lichtintensiteit.

4. Telis 4 RTS afstandsbediening

Deze 5-kanaals afstandsbediening kan samenwerken met meerdere Somfy-applicaties tegelijk. U kunt met de afstandsbediening deze applicaties apart of per groep bedienen. De afstandsbediening is speciaal bedoeld voor buiten gebruik, maar kan ook gebruikt worden als multi-kanaals wandschakelaar. Hij is leverbaar in vier verschillende kleuren.

5. Telis Soliris RTS afstandsbediening

Met deze afstandsbediening kunt u de zon-/windautomaat van Somfy op afstand bedienen. Deze zon-/windautomaat zorgt ervoor dat uw zonnescherm automatisch omhoog en omlaag gaat, gebaseerd op de actuele weersomstandigheden. Het is met de Soliris bijvoorbeeld mogelijk om handmatig de zonfunctie aan of uit te zetten. Ook deze afstandsbediening is te gebruiken als wandschakelaar.

Wat kost een (echt) goede plisse hordeur?
Wat kost nu een echte plisse hordeur? Nu vraagt u zich wellicht of of er dan ook neppe plisse hordeuren zijn? Het antwoord daarop is gecompliceerd....
lees verder >
Vouwgordijnen zelf ophangen: goed te doen!
Wie op zoek is naar een product op het gebied van binnenzonwering, kan onder andere een vouwgordijn aanschaffen om de zon buiten de deur te houden....
lees verder >
Alleen maar topmerken bij Zonweringstunter.nl!
Zonweringstunter.nl is de grootste webwinkel voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en Velux-producten. Omdat u rechtstreeks via internet bestelt en Zonweringstunter uit eigen fabriek levert, betaalt u...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.