Nieuw: Linee Shade van Verano

Linee Shade: een revolutionair design

Met de Linee Shades van Verano combineert u het beste van twee werelden. Dit revolutionaire rolgordijn combineert de praktische eigenschappen van luxaflex of lamellen met de warme uitstraling van een gordijn.

Het resultaat is een sfeervolle raamdecoratie. Het rolgordijn bestaat uit twee soorten stof: niet-transparant en transparant. Deze stof wordt in twee lagen gebruikt. De achterste laag is gefixeerd, en de voorste laag kan verschoven worden. Hierdoor ontstaan talloze mogelijkheden. Voor een lichtdoorlatend effect schuift u de transparante banen over elkaar. Voor een zonwerend of verduisterend effect schuift u de niet-transparante stroken over de transparante. Zo bepaalt u zelf de gewenste lichtinval en uw eigen mate van privacy.

Stijlvolle kleuren voor warmte en sfeer

De Linee Shade is verkrijgbaar in diverse kleuren en twee prijsgroepen. De uitgebreide kleurencollectie bedraagt ruim dertig eigentijdse kleurnuances. Van sereen wit tot stijlvol zwart, en van zakelijk grijs tot krachtig rood. Dit maakt dit ingenieuze rolgordijn tot de perfecte oplossing voor elk interieur. Ook voor zakelijk gebruik is dit rolgordijn beslist aan te raden. De transparante stof zorgt voor een prettig uitzicht, terwijl de zonwerende functie een teveel aan zonlicht buiten houdt. En niet onbelangrijk: u bent jarenlang verzekerd van een zakelijke, eigentijdse en toch sfeervolle uitstraling. Het resultaat? Een interieur waar gegarandeerd iedereen zich thuis zal voelen!

Optimaal bedieningsgemak

Dankzij de praktische bedieningsketting zijn vieze vingers op uw smetteloze stof verleden tijd. De stof is moeiteloos in de gewenste stand te brengen. Bovendien is het rolgordijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Wist u dat het zelfs toepasbaar is voor draai-kiepramen?

Tot slot nog even de voordelen op een rij:

  • Revolutionair design
  • Leverbaar in ruim 30 kleuren
  • Bepaal zelf uw lichtinval en privacy
  • Optimaal bedieningsgemak
  • Geschikt voor vele interieurs, raamtypen en -afmetingen
  • Bij Zonweringstunter vindt u altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit rolgordijn van Verano? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag alles over uw mogelijkheden!

Wat zijn automatische garagedeuren?
Zonweringstunter.nl is niet alleen leverancier van zonwering en rolluiken, maar bij ons kunt u ook terecht voor automatische garagedeuren of handmatige garagedeur. Wij leveren automatische garagedeuren...
lees verder >
Dit wilt u weten over plissé hordeuren
In dit artikel beantwoorden we vijf vragen en antwoorden over plissé hordeuren. Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het opmeten...
lees verder >
Nieuw! Ritsscreen XL
Is de ritsscreen 95 of ritsscreen 105 te klein voor uw raam? Dan kiest u vanaf nu voor de Ritsscreen XL! Dit unieke windvaste ritsscreen,...
lees verder >