De 10 meest verkochte zonwering op een rij

Zonweringstunter biedt een groot gamma zonweringsproducten, rolluiken en garagedeuren tegen de beste prijs. Hier zetten we een aantal hardlopers op een rij.

1. VELUX verduisterend gordijn

Ons topproduct van het merk VELUX. Verduistert uw (slaap) kamer perfect en zorgt voor extra isolatie. In verschillende kleuren en ook versies te verkrijgen: de klassieke handbediende verduisterende rolgordijn, maar ook een elektrische uitvoering met afstandsbediening is mogelijk. Eenvoudige montage dankzij het VELUX Pick&Click® systeem. Topkwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

2. Rolluik alulux CD135

Het rolluik Alulux CD135 is de op één na de meest favoriete aankoop van onze klanten door zijn scherpe prijs . Een robuuste kwaliteit die inbraak vertragend en sterk isolerend werkt. Opvallend is de zeer compacte oproldiameter waardoor het rolluik kleinere kasten dan normaal heeft. Keuze uit 3 kleuren: wit, crème-wit en antraciet. Het rolluik wordt elektrisch bediend.

3. VELUX aluminium jaloezie

De VELUX jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en aan beide zijden gelakt in een kleur die je zelf kiest. Te gebruiken in alle ruimtes met dakramen, ook in de badkamers en keukens want vochtbestendig. Het slimme systeem zorgt ervoor dat de jaloezie op iedere gewenste positie in het dakraam kan stopgezet worden. Het schuifsysteem is hand- of elektrisch bediend. Onze VELUX jaloezieën zijn goedkoper dan wanneer je koopt op de site van VELUX. Vast en zeker de redden van hun derde plaats.

4. Houten jaloezie

Deze jaloezieen van hout zorgen voor een zeer sfeervolle raamdecoratie. Producteigenschappen zijn hetzelfde als de aluminium jaloezieën.

5. Plisségordijnen

Je kiest je plisségordijnen uit verschillende semi-transparante stoffen in velerlei kleuren. Wij hebben 2 standaard modellen in ons gamma, één met trekkoord en één met handgreep. Daarnaast kan je ook kiezen voor een vrijhangend model. Toppertje in ons gamma.

6. VELUX insectenhor

Nederlanders houden niet van muggen en ongedierte in huis. Daarom verkoopt de VELUX insectenhor als zoete broodjes. De hor monteer je op de interieurafwerking van het dakraam. Perfect combineerbaar met alle types Velux raamdecoratie zoals rolluiken of buitenzonwering.

7. VELUX duo-verduisterend rolgordijn

Meer plezier met 2. Dit set combineert de voordelen van een verduisterend rolgordijn met een afschermend plisségordijn. Gemonteerd in een wip.

8. VELUX rolgordijn

Populair kwalitatief rolgordijn, met dezelfde productspecs als zijn verduisterend broertje. Is alleen lichtdoorlatend.

9. Knikarmscherm compact actie

Onze prijsbreker in de markt! Dit zonnescherm is beschikbaar in verschillende formaten en doeken. Het standaard doek is onmiddellijk leverbaar, voor de andere is er een maximale levertijd van 2 weken. Wordt bediend door een buismotor van 230V.

10. Markies de luxe

De luxe uitvoering bestaat uit een zelf te kiezen doek, en uitvoering in hout of aluminium, naar keuze. Prachtproduct dat niet voor niets in de top 10 staat.

Wel eens aan Duo rolgordijnen gedacht?
Niets is vervelender dan een slaapkamer die niet donker te krijgen is. Op zonnige dagen laten uw dunne overgordijnen veel teveel licht door, waardoor het...
lees verder >
De 5 meest gestelde vragen over Hormann garagedeuren
De beste aanbiedingen Hörmann garagedeuren bij Zonweringstunter.nl. Ja, wij verkopen ook garagedeuren, en wel van het meest verkochte merk in Europa. Wij bieden ze aan, met onze kenmerkende...
lees verder >
Breng meer sfeer in uw woning met plissé gordijnen
Plisségordijnen zijn perfecte sfeermakers. Er zijn verschillende kleuren en motieven beschikbaar, waarmee u invloed uitoefent op de kleur van het licht dat binnenvalt. Met een...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.