5 redenen om te investeren in goede zonwering

Wil je je huis optimaal beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon? Investeren in goede zonwering is dan de oplossing! Hieronder vind je 5 redenen waarom je deze investering moet doen:

1. Besparing op energiekosten: Met goede zonwering voorkom je in de winter dat er warmte je huis uitgaat. De ramen zijn namelijk de plekken waar de kou je huis binnenkomt. Met goede zonwering voor je ramen zorg je ervoor dat je huis bij de ramen beter geisoleerd is. Hierdoor hoef je je binnenruimte niet extra te verwarmen. Hierdoor bespaar je op je energiekosten. Ook in de zomer zorgt goede en slim geplaatste zonwering voor verkoeling. Dat betekent niet alleen een prettiger binnenklimaat, maar ook een verlaging van energiekosten doordat de airco minder vaak aan hoeft.

2. Verbeterde privacy: Met goede zonwering voorkom je dat er nieuwsgierige blikken in je woning komen. Hierdoor voel je je veiliger en meer op je gemak in je huis.

3. Bescherming tegen UV-straling: Goede zonwering voorkomt dat je huis wordt blootgesteld aan de schadelijke UV-straling van de zon. Dit voorkomt niet alleen verkleuring van meubels en meubilair, maar bescherm ook jezelf of je gezin tegen schadelijke UV-stralen. Die worden namelijk niet tegengehouden door de ruiten.

4. Zonwering kan dienen als inbraakpreventie. Slim geplaatste zonwering zoals rolluiken zorgen ervoor dat je woning minder makkelijk te betreden is voor inbrekers.

5. Verbetering van het uiterlijk van je huis: Goede zonwering geeft je huis een luxe uitstraling. Dit maakt je huis aantrekkelijker voor potentiële kopers en bezoekers.

Kortom, met goede zonwering bescherm je je huis, verhoog je de privacy, bespaar je op energiekosten en verbetert je het uiterlijk van je huis. Dit maakt investeren in goede zonwering een goede investering!

> Nieuw scherm
> Afmeting 400 x 300 cm
> elektrisch bediend,  motor rechts
> Profiel Ivoor (RAL 9001)
> Doekkleur T515 Creme/Grijs streep

1149.-
nu vanaf
849.-
10 reviews
Markiesframe: 5-7 cm vurenhout Ombouw : grenen, merantie of aluminium (naar keuze) (geen vuren!!) - bovenplank 235 mm breed x 20 mm dik, is afgeschuind om te voorkomen dat er water op
Niet leverbaar
Levertijd: onbekend
13 reviews

> Duitse kwaliteitsmerk, vertrouwd!
> lameldikte 9 mm
> maximale breedte 3.5 mtr
> maximale hoogte 3.5 mtr
> maximale oppervlakte 7 m2

Levertijd ca. 3-4 weken bij afhalen

184.50

> Verano kwaliteit
> Max 400cm breed en 260cm hoog
> Baleinen voor of achter
> Bediening met koord (links of rechts)

Niet leverbaar
Levertijd: onbekend

Zonwering doeken bij Zonweringstunter.nl
Tijdens zonnige dagen is het heerlijk als het zonlicht uit uw woning geweerd wordt en de warmte van de zon buiten gehouden wordt. Alle mogelijke...
lees verder >
Screens schoonmaken
Screen schoonmaken kan iedereen. Net als andere zonwering kun je screens heel makkelijk schoonkrijgen door te poetsen met een zachte borstel, wat zeep of afwasmiddel en...
lees verder >
Welke hor voor welke situatie? Horren voor ramen en deuren
Een hor bestaat uit een gaas die het ongedierte buiten houdt als ramen en deuren geopend zijn. Er is ook speciaal gaas met fijne mazen...
lees verder >

Een blog over alles wat te maken heeft met zonwering, informatief en vakkundig.