Rolluiken
Zoek op categorie
Home > Buitenzonwering > Rolluiken
6280

Rolluiken

Originele aluminium rolluiken, TOPKWALITEIT!!

Rolluiken zijn de beste zonwering. De rolluiken van Zonweringstunter.nl zijn altijd voorzien van aluminium, dubbelwandige lamellen met hardschuim isolatie. De rolluiken zijn hierdoor extra stabiel en bieden uitstekende isolatie, zowel voor warmte als koude, maar ook tegen hinderlijke geluiden. Onze rolluiken zijn van het kwaliteitsmerk Heroal!

Het Heroal Budget rolluik (ook wel type Lite genoemd) is ideaal wanneer een extra kleine bovenbak gewenst is. De kwaliteit is verder exact gelijk aan de standaard Heroal rolluiken!

Standaard wordt de electrische bediening van uw rolluik uitgevoerd door middel van een draaischakelaar. U heeft echter ook de mogelijkheid te kiezen voor draadloze bediening met behulp van een bij te bestellen zender. Hiermee voorkomt u extra bekabeling naar de schakelaar en kunt u desgewenst meerdere producten met dezelfde zender bedienen.

De rolluiken kunt u eenvoudig samenstellen met het overzichtelijke bestelformulier met ingebouwde prijscalculator. Zo ziet u direct welke prijs u uiteindelijk moet betalen.

Budget Rolluik

Het Budget rolluik van Zonweringstunter.nl is een kwalitatief hoogwaardig Heroal rolluik voor diegenen die voor een messcherpe prijs een kwalitatief hoogwaardig handbediend of electrisch bediend rolluik willen.

Rolluik

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd.

Aanbiedingen rolluiken

Op deze pagina bieden wij aanbiedingen rolluiken aan, welke op voorraad in ons magazijn liggen. Deze rolluiken zijn nieuw en soms licht gebruikt.