Rolluiken
Zoek op categorie
Home > Buitenzonwering > Rolluiken
6280

Rolluiken

Originele aluminium rolluiken, TOPKWALITEIT!!

Rolluiken sluiten ramen volledig af tegen zonlicht. Naast volledig verduisterend, zijn rolluiken ook inbraakvertragend, vochtwerend en privacy verhogend. Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat geluid en kou worden geweerd. In het algemeen is een rolluik een uniek type buitenzonwering dat door zijn kenmerken het comfort en woongenot verhoogt. Het is het beste type warmte- en lichtwering.Onze rolluiken

Rolluiken bestaan uit met elkaar verbonden lamellen (geprofileerde strippen) van hout of metaal die zich langs geleiders verticaal in een bak oprollen. De lamellen van de rolluiken van Zonweringstunter.nl zijn dubbelwandig en voorzien van een hardschuim isolatie. Ze zijn daardoor extra stabiel en isoleren beter dan gemiddelde rolluiken. Zonweringstunter.nl levert rolluiken met een vierkanten omkasting met afgeschuinde zijden. De geleiders van uw rolluiken kunt u bij ons bestellen voor "op de dag" of "in de dag". Ook is de maat tot op de milimeter op te geven, zodat de luiken altijd passend te maken zijn voor uw raam. Zonweringstunter.nl levert rolluiken van het duitse topmerk Heroal. Er is voor ieder wat wils. Naast het standaard Heroal rolluik, is het Heroal Budget rolluik  ideaal wanneer een kleine bovenbak gewenst is. De kwaliteit van beide rolluiken is verder hetzelfde.

Rolluikbediening

De rolluiken die u in onze webshop kunt bestellen zijn handbediend. Voor zwaardere rolluiken, of als u geen zin heeft om het rolluik telkens handmatig op te halen en te laten zakken, raden we elektrische bediening aan. De elektrische bediening gaat standaard via een draaischakelaar. Als u echter geen extra bekabeling in uw huis wilt, of wanneer u meerdere rolluiken wilt bedienen, kunt u een zender bijbestellen.

Montage van de rolluiken

De rolluiken die wij leveren zijn voor een handige doe-het-zelver goed te plaatsen. Wel raden we aan om het samen te doen. Wilt u het rolluik liever door ons laten monteren? Dat kan ook. We doen dat niet standaard in alle postcodegebieden. Kijk bij montageinfo rolluiken in welke gebieden we leveren. Ook het inmeten van het raam waarin het rolluik komt kunnen we voor u verzorgen.

Rolluiken bestellen

Bestellen is simpel. Meet eerst uw rolluik goed op. Gebruik daarvoor de meetinstructie onder de prijstabel van het rolluik. Kies de breedte en hoogte. Die kunt tot op de milimeter opgeven. Kies vervolgens de zijgeleiders, bediening en bedieningszijde. Tot slot geeft u aan of u hem zelf wilt inmeten en monteren of dat u wilt dat wij dat doen. Wanneer u alle opties in het bestelformulier opgeeft, wordt de prijs automatisch berekend. Zo weet u exact wat uw rolluik kost. Daarna rekent u hem af via iDeal.

Budget Rolluik

Het Budget rolluik van Zonweringstunter.nl is een kwalitatief hoogwaardig Heroal rolluik voor diegenen die voor een messcherpe prijs een kwalitatief hoogwaardig handbediend of electrisch bediend rolluik willen.

Rolluik

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd.

Aanbiedingen rolluiken

Op deze pagina bieden wij aanbiedingen rolluiken aan, welke op voorraad in ons magazijn liggen. Deze rolluiken zijn nieuw en soms licht gebruikt.