VELUX Handbediende buitenzonwering (MHL)

VELUX Handbediende buitenzonwering (MHL) Rated 4.65 / 5 based on 5 reviews.
Prima! - by , September, 7, 2019
0 5/ 5stars
Stuk goedkoper + snel geleverd, past goed en makkelijk te plaatsen. Ik ben niet erg handig, maar ik heb deze op grote ramen in mijn eentje geplaatst. Ik heb ze nu ongeveer 1 maand en het is duidelijk te merken dat het veel minder warm wordt met de zon erop, ondanks dat ik al HR++ glas had. Tevens vind ik dat het een verbetering is voor de aanzicht van de woning.
toch niet de goedkoopste - by , August, 26, 2019
0 3,75/ 5stars
Het lijkt de goedkoopste. Tot je de verzendkosten ziet. Elders dus toch goedkoper. Jammer, want ik deed hier eerder wel goede zaken.
beugel van de GGU 606 kloppen niet - by , August, 4, 2018
0 4.5/ 5stars
snel geleverd, dat was verder top. Maar blijkbaar heb ik een afwijkend dakraam GGU 606 uit 1998. De bijgeleverde beugels komen niet overeen met de standaard boorgaten. Hierdoor past het wel maar worden de beugels ligt omgebogen. Wel vreemd dat Velux dit niet weet? Ook de bouten voor de aanhaak beugeltjes onder aan het draairaam zijn te kort om opnieuw te gebruiken zoals in de montage wordt genoemd, hier moet je zelf andere voor gebruiken. werking is verder top!
Een aanrader! - by , July, 14, 2018
0 5/ 5stars
Makkelijke montage. Hier gemonteerd op een 20 jaar oud velux dakraam GGL 304. Voldoet aan alle eisen. Perfecte snelle levering voor een prijs die je nergens anders vind.
zeer overzichtig - by , March, 15, 2018
0 5/ 5stars
eerste maal moet nog bestelling plaatsen
5 reviews
vanaf
54.12
Samenstellen

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan. U zet het gordijn vast achter de haakjes...

lees meer >  
Kenmerken
/file/35978/icon-afmetingen Voor alle VELUX dakramen /file/35977/icon-algemeen Handmatig bediend
/file/35986/icon-kleuren Antraciet (15% transparant) /file/35977/icon-algemeen Makkelijk te plaatsen
/file/35977/icon-algemeen Met Pick&Click systeem /file/35983/icon-garantie 3 jaar garantie

VELUX Handbediende buitenzonwering (MHL) samenstellen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen

VeluxSize-1
Type venster
Maatcode

Omschrijving VELUX Handbediende buitenzonwering (MHL)

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan. U zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit heen. Eenvoudiger kan niet.

Warmtewering zonder het uitzicht of daglichttoetreding te beperken, dankzij de netstructuur. Eenvoudig te bedienen. Voorzien van haakjes om de buitenzonwering vast te zetten.

De perfecte klik
Aanbevolen voor alle handbediende dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn.

Montage in een handomdraai
Eenvoudig van binnenuit te monteren en te bedienen.

Bediening
Om het product te gebruiken, opent u het dakraam en draait het 180° om de as. Trek het doek onder de bovenkap van het dakraam vandaan en zet het vast aan de twee haakjes. Sluit het dakraam. Het doek zal zichzelf over het glas heen trekken. Een handbediend buitenzonwering type MHL kan niet worden toegepast op elektrische VELUX INTEGRA dakramen en niet op dakramen met ventilatie-unit ZZZ 214K

Kleuren, materiaal en reiniging
De Velux buitenzonwering is uitsluitend leverbaar in een 15% transparante stof in de kleur Antraciet. De buitenzonwering is gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal en is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Advies van VELUX:
Handbediende dakramen kunnen probleemloos worden gecombineerd met een buitenzonwering op zonne-energie. Een comfortabel, op afstandsbediend product zonder bedrading.

LETOP!!!
Heeft u een nieuwe generatie Velux dakvenster met een (K) in de codering en is uitgerust met een ventilatierooster? Kies dan voor de nieuwe MIV buitenzonwering.

Technische specificaties

Algemeen
Merk VELUX
Type Handbediende buitenzonwering MHL
Geschikt voor Alle VELUX dakramen
Kleuren Antraciet
Stof 15% transparant
Bediening Handbediend

Beoordelingen VELUX Handbediende buitenzonwering (MHL)

5 reviews SCHRIJF EEN REVIEW

Alternatieven voor VELUX Handbediende buitenzonwering (MHL)

2 reviews

VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering

> levertijd +/-  25 werkdagen

318.78

VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen. 
Levertijd +/-  25 werkdagen

227.70

Elektrische buitenzonwering van VELUX. Voor het reduceren van de warmte (tot wel 90%) is er de mogelijkheid een elektrisch bediende buitenzonwering toe te passen op de lichtkoepel.

Levertijd ca. 3 maanden!

276.04