VELUX Elektrisch bediende buitenzonwering (MML)

vanaf
227.70
Samenstellen
VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.Traploos en vanuit iedere kamer in huis op...
lees meer >  
Kenmerken
/file/35978/icon-afmetingen Voor alle VELUX dakramen /file/35977/icon-algemeen Elektrisch bediend
/file/35986/icon-kleuren Antraciet (15% transparant) /file/35977/icon-algemeen Makkelijk te plaatsen
/file/35977/icon-algemeen Met Pick&Click systeem /file/35983/icon-garantie 3 jaar garantie

VELUX Elektrisch bediende buitenzonwering (MML) samenstellen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen

VeluxSize-1
Maatcode

Omschrijving VELUX Elektrisch bediende buitenzonwering (MML)

VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Traploos en vanuit iedere kamer in huis op afstand te bedienen buitenzonwering. Ideaal wanneer het dakraam buiten handbereik gemonteerd is. Geen beperking van het uitzicht dankzij de netstructuur van de buitenzonwering.

De perfecte klik
Vormt de perfecte klik met elektrische VELUX dakramen type GGU / GGL INTEGRA®.

Let op: heeft u een handbediend dakraam, dan heeft u voor dit product een elektrisch bedieningssysteem nodig

Montage
Eenvoudige montage omdat de buitenzonwering voorbereid is op het aansluiten op het bedieningssysteem van het INTEGRA® dakraam. Kan van binnenuit gemonteerd worden.

Bediening
io-homecontrol® zorgt voor extra mogelijkheden zoals het instellen van timers en geavanceerde programma's. Met de intelligente afstandsbediening (niet inbegrepen) kan u de buitenzonwering vanuit iedere kamer in huis bedienen. Bij oude dakramen met alléén cijfers in de maatcode (bv308 of 6) heeft u bij een MML of MSL een conversatieset ZOZ 228 nodig. Een buitenzonwering MML of MSL kan niet worden toegepast op een GIL/GUI combinatie.

Kleuren, materiaal en reiniging
De Velux buitenzonwering is uitsluitend leverbaar met de 15% transparante stof in de kleur Antraciet. De buitenzonwering is gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal en is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

LETOP:
Bij oude dakramen met alléén cijfers in de maatcode (bv.308 of 6) heeft u een conversie set ZOZ 228 nodig! Zie Velux accessoires.

Technische specificaties

Algemeen
Merk VELUX
Type Elektrisch bediende buitenzonwering (MML)
Geschikt voor Alle VELUX dakramen
Kleuren Antraciet
Stof 15% transparant
Bediening Electrisch bediend met io-homecontrol®

Beoordelingen VELUX Elektrisch bediende buitenzonwering (MML)

0 reviews SCHRIJF EEN REVIEW

Alternatieven voor VELUX Elektrisch bediende buitenzonwering (MML)

5 reviews

Een handbediende buitenzonwering, geschikt voor vensters zonder ventilatie rooster. Zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw.

54.12
2 reviews

VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering

> levertijd +/-  25 werkdagen

318.78

Elektrische buitenzonwering van VELUX. Voor het reduceren van de warmte (tot wel 90%) is er de mogelijkheid een elektrisch bediende buitenzonwering toe te passen op de lichtkoepel.

Levertijd ca. 3 maanden!

276.04