VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL) Rated 5 / 5 based on 2 reviews.
Werk er fijn - by , December, 9, 2021
0 5/ 5stars
Reeds 1 jaar in bezit lekker makkelijk bedienbaar dus wordt dan ook veel gebruik van gemaakt
Goede prijs, levering en service!! - by , June, 15, 2017
0 5/ 5stars
Beste Zonweringstunter, Bedankt voor de goede prijs, levering en service De rolgordijnen hangen al en staan perfect. Dank jullie wel, we zullen jullie onthouden!! Met vriendelijk groet Monique van Son
2 reviews
vanaf
318.78
Samenstellen
VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.Combineert effectieve warmtewering met comfortabele, eenvoudige, draadloze...
lees meer >  
Kenmerken
/file/35978/icon-afmetingen Voor alle VELUX dakramen /file/35977/icon-algemeen Draadloos op zonne-energie
/file/35986/icon-kleuren Antraciet (15% transparante stof) /file/35977/icon-algemeen Makkelijk te plaatsen
/file/35977/icon-algemeen Met Pick&Click systeem /file/35983/icon-garantie 3 jaar garantie

VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL) samenstellen

Afmetingen Geef de gewenste afmetingen

VeluxSize-1
Maatcode

Omschrijving VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Combineert effectieve warmtewering met comfortabele, eenvoudige, draadloze montage en bediening. Uw uitzicht wordt niet beperkt dankzij de netstructuur van de buitenzonwering.

De perfecte klik
Buitenzonweringen op zonne-energie vormen de perfecte klik met handbediende dakramen die buiten handbereik gemonteerd zijn.

Draadloze montage
Geen bedrading nodig, dus ideaal om achteraf te monteren op reeds geplaatste VELUX dakramen.

Bediening
Dit product wordt bediend met een meegeleverde afstandsbediening. Het product kan traploos bediend worden en kan op iedere positie stop gezet worden. De buitenzonwering is voorzien van het io-homecontrol® bedieningssysteem. Bij oude dakramen met alléén cijfers in de maatcode (bv308 of 6) heeft u bij een MML of MSL een conversieset ZOZ 228 nodig. Een buitenzonwering MML of MSL kan niet worden toegepast op een GIL/GUI combinatie.

Kleuren, materiaal en reiniging
De Velux buitenzonwering is uitsluitend leverbaar met een 15% transparante stof in de kleur Antraciet. De buitenzonwering is gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal en is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Hoe werkt de buitenzonwering?
Op de buitenzonwering wordt een zonnecel gemonteerd. Deze cel voedt de accu in het product, zodat de buitenzonwering geopend en gesloten kan worden. Daglicht is voldoende om de accu op te laden. Het product is dus altijd gereed voor gebruik en het verbruikt geen netstroom.

LETOP:
Bij oude dakramen met alléén cijfers in de maatcode (bv.308 of 6) heeft u een conversie set ZOZ 228 nodig! Zie Velux accessoires.

Technische specificaties

Algemeen
Merk VELUX
Type Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)
Geschikt voor Alle VELUX dakramen
Kleuren Antraciet
Stof 15% transparant
Bediening Draadloos op zonne-energie

Beoordelingen VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

2 reviews SCHRIJF EEN REVIEW

Alternatieven voor VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

5 reviews

Een handbediende buitenzonwering, geschikt voor vensters zonder ventilatie rooster. Zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw.

54.12

VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen. 
Levertijd +/-  25 werkdagen

227.70

Elektrische buitenzonwering van VELUX. Voor het reduceren van de warmte (tot wel 90%) is er de mogelijkheid een elektrisch bediende buitenzonwering toe te passen op de lichtkoepel.

Levertijd ca. 3 maanden!

276.04