VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

639.-
nu vanaf
387.-
Samenstellen

Combineert effectieve warmtewering met comfortabele, eenvoudige, draadloze montage en bediening. Uw uitzicht wordt niet beperkt dankzij de netstructuur van de buitenzonwering. De perfecte klik Buitenzonweringen op zonne-energie vormen de perfecte klik met handbediende dakramen die buiten handbereik gemonteerd zijn.... lees meer >

Kenmerken
/file/35978/icon-afmetingen Voor alle VELUX dakramen /file/35977/icon-algemeen Draadloos op zonne-energie
/file/35986/icon-kleuren Antraciet (15% transparante stof) /file/35977/icon-algemeen Makkelijk te plaatsen
/file/35977/icon-algemeen Met Pick&Click systeem /file/35983/icon-garantie 3 jaar garantie

VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL) samenstellen

Afmetingen

Maatcode

Kleur doek Selecteer de kleur van uw doek.

Omschrijving VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

Combineert effectieve warmtewering met comfortabele, eenvoudige, draadloze montage en bediening. Uw uitzicht wordt niet beperkt dankzij de netstructuur van de buitenzonwering.

De perfecte klik
Buitenzonweringen op zonne-energie vormen de perfecte klik met handbediende dakramen die buiten handbereik gemonteerd zijn.

Draadloze montage
Geen bedrading nodig, dus ideaal om achteraf te monteren op reeds geplaatste VELUX dakramen.

Bediening
Dit product wordt bediend met een meegeleverde afstandsbediening. Het product kan traploos bediend worden en kan op iedere positie stop gezet worden. De buitenzonwering is voorzien van het io-homecontrol® bedieningssysteem. Bij oude dakramen met alléén cijfers in de maatcode (bv308 of 6) heeft u bij een MML of MSL een conversatieset ZOZ 228 nodig. Een buitenzonwering MML of MSL kan niet worden toegepast op een GIL/GUI combinatie.

Kleuren, materiaal en reiniging
De Velux buitenzonwering is uitsluitend leverbaar met een 15% transparante stof in de kleur Antraciet. De buitenzonwering is gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal en is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Hoe werkt de buitenzonwering?
Op de buitenzonwering wordt een zonnecel gemonteerd. Deze cel voedt de accu in het product, zodat de buitenzonwering geopend en gesloten kan worden. Daglicht is voldoende om de accu op te laden. Het product is dus altijd gereed voor gebruik en het verbruikt geen netstroom.

LETOP:
Bij oude dakramen met alléén cijfers in de maatcode (bv.308 of 6) heeft u een conversie set ZOZ 228 nodig! Zie Velux accessoires.

Technische specificaties

Algemeen
Merk VELUX
Type Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)
Geschikt voor Alle VELUX dakramen
Kleuren Antraciet
Stof 15% transparant
Bediening Draadloos op zonne-energie

Beoordelingen VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
laat dit veld leeg

alternatieven

3 reviews
Warmtewering zonder het uitzicht of daglichttoetreding te beperken, dankzij de netstructuur. Eenvoudig te bedienen. Voorzien van haakjes om de buitenzonwering vast te zetten. De perfecte
81.-
nu vanaf
49.-
Traploos en vanuit iedere kamer in huis op afstand te bedienen buitenzonwering. Ideaal wanneer het dakraam buiten handbereik gemonteerd is. Geen beperking van het uitzicht dankzij de
457.-
nu vanaf
272.-
Elektrische buitenzonwering van VELUX. Voor het reduceren van de warmte (tot wel 90%) is er de mogelijkheid een elektrisch bediende buitenzonwering toe te passen op de lichtkoepel. De
459.-
nu vanaf
276.-
1 VELUX Buitenzonwering op zonne-energie (MSL) Rated 5 / 5 based on 0 reviews.