VELUX ACTIVE startpakket met KSX 100

554.-
nu vanaf
498.-
Samenstellen
Met het VELUX ACTIVE startpakket & ombouwset op zonne-energie zijn bestaande vensters om te bouwen naar automatisch bediende vensters. De Velux ACTIVE zorgt voor een optimale binnen klimaat. De set bestaat uit: een gateway, indoor climate sensor, vertrekschakelaar, motor...
lees meer >  

VELUX ACTIVE Startpakket inclusief ombouwset om uw venster op zonne-energie te laten werken. Geschikt voor GGL en GGU vensters vanaf 78 cm breed.

VELUX ACTIVE startpakket KIX S20003+KSX 100 samenstellen

Levertijd

Momenteel is er een wereldwijd tekort aan microchips, waar VELUX helaas ook hinder van ondervindt. Als gevolg hiervan zijn VELUX INTEGRA®️ Rolluik zeer beperkt leverbaar. Dit betreft beide elektrische varianten, zowel op zonne-energie als op netstroom. De handmatige raamdecoratievarianten zijn nog wel gewoon beschikbaar. We verwachten dat VELUX INTEGRA®️ raamdecoratie pas na de zomer weer leverbaar is.

Uw bestelling wordt geleverd zodra de producten weer beschikbaar komen.

Wilt u in de tussentijd uw bestelling annuleren?
Geen probleem, wij storten dan het aankoop bedrag direct terug.

Omschrijving VELUX ACTIVE startpakket met KSX 100

Met het VELUX ACTIVE startpakket & ombouwset op zonne-energie zijn bestaande vensters om te bouwen naar automatisch bediende vensters. De Velux ACTIVE zorgt voor een optimale binnen klimaat. De set bestaat uit: een gateway, indoor climate sensor, vertrekschakelaar, motor met ketting van max. 20 cm, geïntegreerde zonnecollector en batterij, regensensor en wandbediening. Past niet op dakramen van 78 cm of kleiner.