Fakro ZTC3iw/ZRC Centrale voor 3 producten

 
275.50
+ -
Bestellen

Met dit systeem kunnen motoren, elektrische rolluiken of elektrische jaloezieën uit het assortiment elektrische accessoires van FAKRO worden bediend. Het klavier en/of de afstandsbediening maakt de gegroepeerde of afzonderlijke bediening van maximaal 12 24V motoren mogelijk, gegroepeerd in max.... lees meer >

Kenmerken
/file/35977/icon-algemeen Elektrische bediening voor diverse Fakro zonwering (max 3 producten) /file/35977/icon-algemeen Geintegreerde transformator
/file/35977/icon-algemeen Makkelijk te monteren /file/35977/icon-algemeen Afstandsbediend (optioneel)

Omschrijving Fakro ZTC3iw/ZRC Centrale voor 3 producten

Met dit systeem kunnen motoren, elektrische rolluiken of elektrische jaloezieën uit het assortiment elektrische accessoires van FAKRO worden bediend. Het klavier en/of de afstandsbediening maakt de gegroepeerde of afzonderlijke bediening van maximaal 12 24V motoren mogelijk, gegroepeerd in max. 4 kanalen met elk max. 3 motoren. Elk kanaal is voorzien van een ZTC3iw-besturingscentrale voor max. 3 24V motoren.

Het ZKC-muurklavier en ook de ZRC-afstandsbediening zijn voorzien van 7 drukknoppen; met 1 van die knoppen kan afzonderlijk of in groep voor de 4 kanalen worden gekozen. De 6 andere drukknoppen van de ZKC of de ZRC maken de afzonderlijke bediening mogelijk van elke motor die op de verschillende kanalen is aangesloten.

Een bediening met uitsluitend een infrarode afstandsbediening en zonder ZKC (dus zonder wandschakelaar) is mogelijk, aangezien de besturingscentrale ZTC3iw ook voorzien is van een ontvanger die met de ZRC-afstandsbediening werkt. Ook kan een regen- of winddetector worden aangesloten die eventueel voor een automatische bediening van bepaalde motoren zorgt.

Eigenschappen
Met dit systeem kunnen de volgende vijf elementen (naar keuze) plaatselijk of op afstand worden bediend:
- venstermotor ZC20/24
- rolluik ARZ-E
- verduisteringsgordijn ARF-E
- jaloezie AJP-E
- rolgordijn ARP-E

Technische specificaties

Algemeen
Merk Fakro
Type ZTC3iw/ZRC Centrale
Geschikt voor  - venstermotor ZC20/24
- rolluik ARZ-E
- verduisteringsgordijn ARF-E
- jaloezie AJP-E
- rolgordijn ARP-E

Beoordelingen Fakro ZTC3iw/ZRC Centrale voor 3 produkten

0 reviews SCHRIJF EEN REVIEW
* verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
laat dit veld leeg

alternatieven

> Voor diverse Fakro zonwering
> Voor maximaal 1 product
> Handbediend

 
90.-

> Voor diverse Fakro zonwering
> Voor maximaal 1 product
> Afstandsbediend (optioneel)

 
160.-