Fakro Verduisterend rolgordijn

Nooit meer leverbaar
Bekijk hieronder de alternatieven

Met een verduisteringsrolgordijn van Fakro kan een ruimte volledig worden verduisterd. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan het verduisteringeffect.

De verduisteringsrolgordijnen zijn traploos regelbaar en aan de bovenkant afgewerkt met een aluminium lijst. Ook een verduisteringsrolgordijn is een decoratief onderdeel van uw interieur. U kunt kiezen uit een breed scala van kleuren en diverse decoratieve prints.

Bedieningsgemak

  • Het verduisteringsrolgordijn ARF wordt handmatigbediend. Bij een hoog geplaatst dakvenster wordt de bedieningsstok ZST gebruikt.
  • Het verduisteringsrolgordijn ARF-E wordt elektrisch bediend op basis van een transformator met een afstandsbediening of wandschakelaar. 
  • De standaard versie van de elektrische aandrijving bij dit type rolgordijn is alleen te gebruiken als het dakvenster gesloten is.

Alternatieven voor Fakro Verduisterend rolgordijn

> Populaire zonwering voor dakvensters
> Op basis van cassette
> Afgewerkt met aluminium lijst
> Handbediend

40.-
1 review

> Populaire zonwering voor dakvensters
> Op basis van cassette met zijgeleiding
> Afgewerkt met aluminium lijst
> Hand- of elektrisch bediend

60.-
De Fakro jaloezie is een populaire zonwering voor dakvensters, omdat de lichtinval er op eenvoudige wijze mee gereguleerd kan worden. Met een jaloezie van Fakro kunt u het dakvenster
70.-
Het geplisseerde gordijn is een elegante zonwering voor dakvensters. Door de plooien oogt dit gordijn bijzonder mooi en dankzij de zachte kleur ontstaat er een harmonieuze sfeer in de
80.-