Fakro Honeycomb Plisse

Nooit meer leverbaar
Bekijk hieronder de alternatieven

De FAKRO® APF Honeycomb plissé heeft een geplisseerd honingraatdoek met een aluminumlaag aan de binnenzijde en is een elegante zonwering voor platdakramen en lichtkoepels. Het doek is verduisterend, de zijgeleiding bedekt de randen van de stof en beperkt de hoeveelheid lichtinval aan de zijkanten. De aluminium laag aan de binnenzijde van het doek reduceert warmte en beperkt het warmteverlies in de winter en beschermt tegen UV-straling. Het stofdoek is gemonteerd op beweegbare lijsten aan de boven- en onderkant, het zgn. top-down-bottom-up systeem. De vergrendeling van de zonwering kan in elke positie. Door de plooien oogt deze zonwering bijzonder mooi en creëert een zacht, gelijkmatig verspreid lichtniveau in de ruimte. De FAKRO® APF Honneycomb plissé is leverbaar in kleuren die passen in elk interieur.

Alternatieven voor Fakro Honeycomb Plisse

Het geplisseerde gordijn is een elegante zonwering voor dakvensters. Door de plooien oogt dit gordijn bijzonder mooi en dankzij de zachte kleur ontstaat er een harmonieuze sfeer in de
80.-

De Honeycomb plissé heeft een geplisseerd honingraatdoek met een aluminumlaag aan de binnenzijde en is een elegante zonwering voor platdakramen en lichtkoepels. Het doek is verduisterend, de zijgeleiding bedekt de randen van de stof en beperkt de hoeveelheid lichtinval aan de zijkanten.

92.-