Dakraam rolgordijn

 

Bij ons kunt u een dakraam rolgordijn voor alle Velux dakvensters bestellen. Voor de oudste vensters hebben wij altijd de juiste maat. Montage is uiterst eenvoudig met de bijgeleverde montage instructies. Ook het bestellen van de juiste maat is zeer eenvoudig. Met de juiste code van uw dakvenster (deze staat aan de bovenzijde op het metalen plaatje) bent u verzekert van het juiste product voor het juiste venster.

Een lichtdoorlatend of verduisterend dakraam rolgordijn


Een dakraam rolgordijn kunt u lichtdoorlatend of verduisterend bestellen. Bij een lichtdoorlatend dakraam rolgordijn kunt u kiezen uit een rolgordijn met of zonder zijgeleiding. Als u kiest voor zijgeleiding kunt u het product desgewenst combineren met een plissé gordijn onder het rolgordijn. Zo heeft u twee producten in één dakvenster. Door de vele kleuren en dessins kunt u het dakraam rolgordijn afstemmen op uw interieur. De verduisteringsstoffen zijn voor 99% lichtdicht en voorzien van een speciale coating aan de buitenzijde waardoor de warmte wordt gereflecteerd. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor slaapkamers.

Online een dakraam rolgordijn bestellen


Bij Zonweringstunter.nl kunt u online dakraam rolgordijnen bestellen tegen de laagste prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt er desgewenst voor kiezen de producten bij u thuis te laten afleveren. De levertijd varieert per product. Rolgordijnen worden vaak al binnen 5 werkdagen geleverd. Bel voor meer informatie naar 0229 295 585.