Zoek op categorie
Home > knikarmscherm

Knikarmscherm

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen de meeste modellen nagenoeg horizontaal worden afgesteld. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft.

Bij ons kunt u een knikarmscherm bestellen tot een breedte van 625 cm met een uitval van 300 cm. Deze schermen worden met een doek uit één stuk geleverd. Voor extra stevigheid worden alle streepdessins en de meeste uni doeken in banen van 120 cm geconfectioneerd. Bij zonweringstunter.nl kunt u een knikarmscherm online bestellen tegen de allerlaagste prijzen. Bovendien leveren wij bij de meeste modellen maatwerk zonder meerprijs.

Dit is uniek in Nederland en biedt u de mogelijkheid voor iedere situatie het juiste knikarmscherm samen te stellen. Als u nu een bestelformulier invult, ontvangt u binnen 2 werkdagen een orderbevestiging per post, waarmee u op uw gemak alle gegevens nogmaals kunt controleren.