Zoek op categorie
Home > Buitenzonwering > Screens
6167 <p>8207</p>

Screens

Inkijkwerend, zicht naar buiten behoudend

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.

Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.

Standaard screen

Standaard screen welke zakt d.m.v. verzwaring in de onderlijst. Kan in bijna iedere situatie worden toegepast, verkrijgbaar in vele kleuren.

Ritsscreen

De ritsscreen (ZIPscreen) heeft een speciale geleiding met rits en kan daardoor tot wel 4000 mm breed uit 1 stuk. Stormvast en kan tevens als insectenwering worden toegepast. Bekijk hieronder de windtunneltest van de Ritsscreen.

Ritsscreen XL

Deze krachtpatser is leverbaar tot een breedte van 500 cm of een hoogte van 500 cm uit 1 stuk. Door de speciale RITS-geleiding is deze screen stormvast en insectenwerend (mits volledig afsluitbaar).

Restanten screens

Op deze pagina bieden wij restanten screens aan, welke op voorraad in ons magazijn liggen. Deze schermen zijn nieuw en soms licht gebruikt.