Zonwering en screens

 

Om het leefklimaat in uw woning aangenaam te houden kunt u kiezen uit zonwering en screens. Screens functioneren ook als zonwering maar verhogen tevens uw privacy. Als de screens overdag omlaag zijn, heeft u minder inkijk in de woning. Als het buiten donker is en binnen brandt de verlichting, is dit effect verdwenen.

Het nut van zonwering en screen


Zelfs als de woning is voorzien van airco zijn zonwering en screens zeer effectief. De airco zal minder energie verbruiken en de hinderlijke zonnestraling wordt buiten gehouden. Dit is belangrijk om het verkleuren van meubilair en stoffering te voorkomen en handig bij het werken met een beeldscherm of kijken naar de TV. Bij Zonweringstunter.nl kunt u zonwering en screens bestellen in alle tussenliggende maten. Wij leveren zonder meerprijs maatwerk zodat u voor iedere situatie een oplossing kunt vinden.

Doekeigenschappen van zonwering en screens


Zonwering en screens hebben verschillende doekeigenschappen. Voor een knikarmscherm of uitvalscherm wordt veelal gekozen voor een polyacryldoek en bij screens wordt doorgaans gekozen voor een glasvezeldoek. Bij Zonweringstunter.nl leveren wij uitsluitend de beste doekkwaliteiten. Polyacryldoeken van ca. 200 gr/m2 en glasvezeldoeken van ca. 525 gr/m2.  De glasvezeldoeken voor screens zijn speciaal geweven voor verticale toepassing. Zo heeft u maximale zonwering, waarbij het zicht naar buiten optimaal is. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0229-295585. Een offerte kunt u online aanvragen.