Windscherm online

 

Een windscherm koopt u gerust online bij Zonweringstunter.nl. Wij staan bekend als leverancier van zonwering, rolluiken en garagedeuren. Ons gehele aanbod wordt online aangeboden. Wij hebben daarnaast ook een showroom waar we veel van onze producten op voorraad hebben. Als u meer wilt weten over ons assortiment, raden we u aan de showroom een keer te bezoeken.

Windscherm online kopen bij Zonweringstunter.nl


Een windscherm zorgt dat u lekker in uw tuin kunt zitten zonder last te hebben van de zon. Het windscherm van Zonweringstunter.nl werkt door middel van een rolsysteem. U bepaalt zelf wanneer u het windscherm uitrolt. Dankzij het kliksysteem is het windscherm gemakkelijk weer in te rollen. Het windscherm is gemaakt van polyester doek en heeft een zilveren aluminium frame. Dit windscherm biedt u bovendien:

  • Bestendigheid tegen uv-straling;
  • Hoge scheurvastheid;
  • Geïmpregneerd en waterafstotend polyester.

Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. U heeft het windscherm in een handomdraai gemonteerd. Wacht niet langer en bestel uw windscherm snel online.

Contact opnemen


Voor meer informatie over het online bestellen van een windscherm kunt u contact met ons opnemen via 0229 295 585. Daarnaast is het mogelijk om langs te komen in onze showroom. Als u niet langer twijfelt over de aankoop van een windscherm, kunt u ook al een offerte aanvragen.