Verduisterende rolgordijnen

 

Verduisterende rolgordijnen bestelt u eenvoudig online bij Zonweringstunter.nl. Speciaal voor u presenteren wij prachtige binnenzonwering. Deze kan volledig op maat geleverd kan worden en is opgebouwd uit losse onderdelen. De oproldiameter is zeer compact ze niet te veel ruimte innemen. Een verduisterend rolgordijn is zeer betrouwbaar en eventueel elektrisch bedienbaar. Het is een geschikte keus als u kwaliteit wilt combineren met een scherpe prijs.

Verduisterende rolgordijnen online bestellen

Verduisterende rolgordijnen bieden u privacy overdag en in de avonduren. Ze bieden bescherming tegen de zon maar zijn ook isolerend waardoor geluid getemperd wordt. De stof is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. U heeft de keuze uit alle kleuren van de regenboog. Daarnaast worden onze rolgordijnen geleverd met een handig ophangsysteem. Het plaatsen is zeer eenvoudig. Een verduisterend rolgordijn bestelt u bij ons online.

Bestellen en leveren


Wij leveren verduisterende rolgordijnen spoedig als u deze online bestelt. Mocht u meerdere artikelen afnemen dan hanteren wij een maximum van 80 euro aan leveringskosten. U stelt uw rolgordijn zelf samen zodat deze aan uw wensen voldoet. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd. Binnen 10 werkdagen ontvangt u het artikel naar keuze op het opgegeven adres. De Zonweringstunter.nl zorgt dat u kunt genieten van prachtige zonwering dat aansluit op uw stijl en behoeften. Bel voor meer informatie
naar 0229 295 585.


Bestel nu een verduisterende rolgordijnen online en ervaar de hoge kwaliteit!