Verduisterend rolgordijn

 

Speciaal voor alle dakvensters van het merk Velux leveren wij een verduisterend rolgordijn. Velux is marktleider in de wereld als het gaat om dakvensters. Bijna iedere bestaande en nieuwe woning is wel voorzien van een Velux dakvenster.

Eenvoudig een verduisterend rolgordijn bestellen


Een verduisterend rolgordijn van Velux is via onze site eenvoudig te bestellen. Als u de juiste code van uw dakvenster overneemt (zie het plaatje aan de bovenzijde van het draaiende deel) bent u ervan verzekerd dat u het juiste product voor het juiste venster besteld. Zelfs voor dakvensters van meer dan 20 jaar oud kunnen wij zonder problemen het juiste product leveren. Een verduisterend rolgordijn kunt u in vele kleuren en dessins bestellen. Aan de buitenzijde is de stof voorzien van een speciale coating waardoor de warmte wordt gereflecteerd. Als het venster in combinatie met een verduisterend rolgordijn wordt voorzien van een buitenzonwering wordt de warmte optimaal geweerd.

Combineren van een verduisterend rolgordijn


De verduisterende rolgordijnen van Velux zijn voor 99% lichtdicht en voorzien van zijgeleidingsprofielen. Hierdoor kunt u dit product desgewenst combineren met een lichtdoorlatend plissé-gordijn. Zo heeft u overdag lichtdoorlatende raamdecoratie en ’s-Avonds volledige verduistering. Uiteraard kunnen beide producten ook volledig omhoog geschoven worden, waardoor u een onbelemmerd uitzicht heeft. Als u meer wilt weten, kunt u bellen naar 0229 295 585! U bent ook altijd welkom in onze showroom.