Veranda zonwering op maat

 

Met een veranda zonwering op maat van Zonweringstunter.nl reguleert u de temperatuur op uw veranda eenvoudig. In de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter is de laaghangende zon ook niet meer vervelend. Doordat gebruik gemaakt wordt van een spansysteem, wordt het doek in alle standen goed gehouden. Een elektrische bediening van de veranda zonwering is standaard. De afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden bij Zonweringstunter.nl. Plaats direct een bestelling voor een veranda zonwering op maat in onze webshop of vraag een offerte op maat aan!

Veranda zonwering op maat met vele mogelijkheden


Bij Zonweringstunter.nl heeft u vele mogelijkheden op het gebied van veranda zonwering op maat. Zo bepaalt u zelf:

  • De afmetingen
  • Bediening en bedieningszijde
  • Kleurprofielen
  • Doek
  • Toebehoren

Desgewenst kunnen wij de zonwering voor u opmeten en monteren. Als u ervoor kiest om de veranda zonwering op maat zelf te monteren, hebben wij een montagehandleiding online staan. De montage is erg eenvoudig. Desgewenst kan de zonwering voorzien worden van een zonne- en windautomaat. Op deze manier bent u verzekerd van een aangename temperatuur, ook als u niet thuis bent.

Online samenstellen


De veranda zonwering op maat stelt u zelf online samen via onze webshop. U kiest uit bovenstaande aspecten en laat het volledig op maat leveren. Plaats direct uw bestelling of vraag een offerte op maat aan. Meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact op via 0229 295 585! U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Een veranda zonwering op maat bestellen? Bestel direct online of vraag een offerte aan!