Screen zonwering

 

De screen, ook wel vlak hangende zonwering genoemd, werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen. Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit.

Screen zonwering: verschillende modellen


De screen is technisch gelijk aan een rolluik: het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden. Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering, zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen. Dit laatste type, welke ook bij Zonweringstunter.nl verkrijgbaar is, zorgt met zijn unieke veerconstructie voor een strak doek in iedere stand. De windvaste screen van Zonweringstunter.nl is daarmee uniek in zijn soort. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Rond, schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken.

Handmatig of automatisch bedienen


Uiteraard kunt u uw screen probleemloos handmatig bedienen, maar wij bieden een grote keus aan automatische bedieningssystemen. Als u een offerte aanvraagt, zult u ontdekken dat screens bij Zonweringstunter.nl buitengewoon aantrekkelijk geprijsd zijn. Bovendien worden ze zonder meerprijs exact op maat gemaakt zodat ze voor iedere situatie geschikt zijn. Als u meer wilt weten over onze screen zonwering, kunt u contact met ons opnemen via 0229 295 585.