Rolluiken

 

Rolluiken vormen de ideale zonwering. U houdt de zon buiten en beschermt tegelijkertijd uw privacy. Bij Zonweringstunter.nl verkopen wij verschillende rolluiken van aluminium. Al deze rolluiken zijn afkomstig van het Duitse merk Heroal. Dit merk staat bekend om de topkwaliteit die het levert.

Rolluiken van het Duitse merk Heroal


Alle rolluiken in ons assortiment zijn afkomstig van het kwalitatieve Duitse merk Heroal. Deze aluminium rolluiken staan bekend om de goede eigenschappen. Zo zijn ze volledig verduisterend, inbraak vertragend, vochtwerend en privacy verhogend. In de winter houden de rolluiken de kou buiten, terwijl ze in de zomer juist zorgen dat de warmte uw huis niet inkomt. En dat is niet het enige. Ze zorgen er ook nog eens voor dat geluid buiten blijft. U heeft dus ook geen geluidsoverlast meer zodra u de rolluiken omlaag doet.

Een offerte aanvragen voor een rolluik


Voordat u een rolluik bij Zonweringstunter.nl koopt, kunt u eerst een offerte aanvragen. Als u eerst nog wat informatie wilt over onze rolluiken, kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Deze bereikt u via 0229-295585. U mag ook altijd langskomen in onze showroom in Purmerend. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Als u een bepaald artikel wilt bekijken in onze showroom, raden we aan altijd eerst even te bellen voor u langskomt. Ook dit kunt u doen via bovenstaand nummer.