Rolgordijnen op maat

 

Rolgordijnen op maat zijn van essentieel belang als u wilt dat uw rolgordijnen mooi aansluiten op uw interieur. Gelukkig is het bij Zonweringstunter.nl mogelijk om rolgordijnen naar wens te bestellen. U zit bij ons niet vast aan standaardafmetingen en kunt kiezen uit vele kleuren. Wij garanderen u dat er zeker rolgordijnen in ons assortiment aanwezig zijn die aan uw wensen voldoen.

Rolgordijnen op maat: kies zelf de afmetingen, kleur en uitvoering


Wanneer u rolgordijnen gaat bestellen, zijn er tal van zaken waar u over na moet denken. Dat begint al met de afmetingen. Het is niet mooi wanneer uw rolgordijnen niet precies passen voor uw ramen. Daarom is het belangrijk de juiste afmetingen te kiezen. Daarnaast wilt u dat de rolgordijnen mooi in uw interieur passen. Daarom bieden we u de mogelijk zelf de uitvoering, stofkleur en profielkleur te kiezen. Ook niet onbelangrijk is de functie die uw rolgordijnen moeten vervullen. Dienen ze als middel om uw privacy te beschermen of wilt u uw woning kunnen verduisteren? In het laatste geval kunt u het best kiezen voor verduisterende rolgordijnen in plaats van standaard rolgordijnen. Zo geven wij u de mogelijkheid rolgordijnen op maat te kopen.

Advies bij het kopen van rolgordijnen op maat


Vindt u het zelf lastig om te kiezen welke rolgordijnen u wilt? Dan helpt een van onze medewerkers u graag. Voor advies kunt u langskomen in onze showroom of bellen naar het nummer 0229-295585. Als u geen twijfels heeft, kunt u ook gelijk een offerte aanvragen op onze website.