Online uitvalschermen

 

Bij Zonweringstunter.nl plaatst u online een bestelling voor uitvalschermen. Dit zijn zeer effectieve schermen die uitblinken in eenvoud. U kunt ze plaatsen op plekken waar geen vrije uitloop noodzakelijk is. Uitvalschermen houden niet alleen de zon en de warmte buiten maar geven ook een fraai uitstraling aan uw woning. Het monteren van een uitvalscherm is zeer eenvoudig. Reguliere schermen hebben een vaste arm. Als u aan de kust woont of op grote hoogte raden wij de windvaste modellen aan. Onze uitvalschermen zijn van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk de mogelijkheden online!

Online ons assortiment uitvalschermen bekijken


Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende zonweringoplossingen. In ons ruime aanbod treft u zonwering voor binnen en buiten aan. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment horren en terrasoverkappingen. Uitvalschermen zijn een doeltreffende en eenvoudige oplossingen. Wij bieden dan ook verschillende modellen aan. U heeft de keuze uit:

  • Uitvalscherm carré 95
  • Uitvalscherm exclusief

Carré is een stoer en vierkant model. De perfecte afsluiting zorgt voor uitstekende bescherming tegen weer en wind. Uitvalscherm exclusief laat functionaliteit en harmonie samenkomen. Dit scherm is zelfs geschikt voor zware profielen tot een breedte van 6 meter!

Online uitvalschermen bestellen


Wij hebben ons volledige assortiment online staan. In onze webshop heeft u een uitgebreide keuze uit een groot aantal producten die eenvoudig te bestellen zijn. Als u online uitvalschermen wilt bestellen betaalt u veilig met iDEAL. Met vragen kunt u bellen naar 0229 295 585.

Bestel direct online uitvalschermen van uitmuntende kwaliteit!