Markies online bestellen

 

Een markies online bestellen voor een scherpe prijs doet u bij Zonweringstunter.nl. Wij zijn uw leverancier van maatwerk van topkwaliteit. Niet voor niets zijn wij de grootste en voordeligste aanbieder van (Velux) zonwering, raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken. Benieuwd naar ons aanbod? Oriënteer u online en plaats uw bestelling vandaag nog snel en eenvoudig via onze webshop. Na het doorlopen van drie simpele stappen is uw bestelling geplaatst en kunt u veilig afrekenen door gebruik te maken van iDEAL. Bekijkt u onze producten liever eerst in het echt voordat u ze aanschaft dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Purmerend.

Markies online bestellen

Markiezen hebben een exclusieve en nostalgische uitstraling. Ze zijn perfect toe te passen bij traditionele woningen en komen ook bij moderne woningen prima tot hun recht. U kunt een markies bij ons online bestellen van hout of aluminium verkrijgbaar in twee verschillende productcategorieën:

  • Markiezen de luxe: standaardmodel
  • Restanten markiezen: keuze uit restanten uit onze voorraad

Stel uw ideale markies samen


Daarnaast kunt u er ook voor kiezen uw markies geheel naar eigen wens en voorkeur samen te stellen. U kunt online onder meer aangeven welke breedte –en hoogtemaat uw voorkeur heeft, wat uw gewenste lamelkleur is en welke bevestigingsmethode u wilt toepassen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 0229 295 585!          

Een markies direct online bestellen: profiteer van scherpe prijzen!