Knikarmscherm

 

Een knikarmscherm koopt u bij Zonweringstunter.nl. Wij verkopen allerlei soorten zonwering voor zowel binnen als buiten. U krijgt bij ons topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Al onze zonwering is online te bestellen. U kunt daarnaast ook langskomen in onze showroom in Purmerend om ons aanbod te bekijken.

Knikarmscherm: houd de zon buiten


Een knikarmscherm is ideaal voor in uw tuin. U houdt zo de zon buiten en het is mogelijk om beschut op uw terras te zitten. Een knikarmscherm wordt met behulp van twee armen horizontaal uitgerold. U kunt kiezen voor een model waarbij u het scherm handmatig kunt bedienen, maar wij verkopen ook knikarmschermen die automatisch te bedienen zijn. Bekijk onze ruime aanbod knikarmschermen en kies het exemplaar dat past op uw terras.

Garantie en montage


Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u altijd vijf jaar volledige garantie als u bij ons een knikarmscherm koopt. Daarnaast kunt u het scherm laten monteren door een van onze deskundige en goed opgeleide monteurs. Als u hier meer over wilt weten, kunt u contact met ons opnemen via 0229 295 585. U kunt ook onze showroom bezoeken en een van onze medewerkers daar om advies vragen. Weet u zeker dat u een knikarmscherm bij ons wilt bestellen? Vraag dan gelijk een offerte aan!