Houten jaloeziën bestellen

 

Houten jaloeziën komt u bestellen bij Zonweringstunter.nl. In ons brede assortiment vindt u houten jaloezieën die worden gemaakt van 1e klas lichtgewicht en duurzaam Phoenixwood. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit. De lamellen zijn 50mm breed en zijn voorzien van een ladderkoord. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren door de bijgeleverde installatieklemmen en steunklem. We werken de bovenbak fraai af met een koof. In onze webshop vindt u diverse houten jaloeziën die u eenvoudig online kunt bestellen. Zoekt u producten die niet in onze webshop staan? Geen probleem. Vraag dan een offerte aan en wij gaan voor u op zoek naar het juiste product. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Houten jaloeziën bestellen tegen scherpe tarieven


U kunt de houten jaloeziën bestellen tegen scherpe tarieven. De lamellen zijn eenvoudig schoon te maken. Er zijn namelijk geen verborgen plekken voor allergenen en stof. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleuren kunt u kiezen wanneer u de houten jaloezieën gaat bestellen. Doordat de lamellen van een natuurproduct gemaakt zijn, kunnen er verschillen in kleur en structuur voorkomen. Dit geeft echter een authentieke uitstraling! Ook de ladderband is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Bestellen

U plaatst online een bestelling. Wanneer u de houten jaloeziën gaat bestellen, kiest u uit de verschillende kleuren. U geeft de afmetingen op en rekent vervolgens veilig af met iDEAL. Op de jaloeziën heeft u een uitstekende garantieperiode van 2 jaar. Vragen over de producten? Neem dan contact met ons op via 0229 295 585! U bent ook van harte welkom in onze showroom. Plaats uw bestelling of vraag een offerte aan!

Houten jaloeziën bestellen? Bestel direct online of vraag een offerte aan!