Terrasoverkapping klassiek crème wit

Nooit meer leverbaar
Bekijk hieronder de alternatieven

Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Zonweringstunter.nl aan het juiste adres. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Ook is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.

Kwaliteit
De kwaliteit van een terrasoverkapping van Zonweringstunter.nl is uiteraard uitstekend. Met een gegalvaniseerde gootstrip van verenstaal en gebruik van 6063-T6 aluminium bent u verzekerd van een oersterke constructie welke een gewicht van 80 kg per m² kan dragen (zonder veiligheidsmarge zelfs 100 kg/m²). De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen.

Verschillende dakplaten
Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak.

Kleuren en stijlen
De terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn er twee verschillende stijlen: modern of klassiek. Met deze mogelijkheden bent u in de gelegenheid om een terrasoverkapping samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet.

Zelf monteren of laten monteren
Zonweringstunter.nl levert de overkappingen als compleet bouwpakket waardoor 80% van onze klanten deze zelf monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk de montage van uw terrasoverkapping door Zonweringstunter.nl te laten verzorgen.

Alternatieven voor Terrasoverkapping klassiek crème wit

Cubola, de veelzijdige design zonwering. Afgeleid vanhet Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Dit heeftdirect te maken met het uiterlijk; de Cubola is
3389.-

- breedte: 306 tot 1206 cm
- diepte: 250 tot 450 cm
- kleur: antraciet
- stijl: modern
- dak: helder of opaal polycarbonaat of glas 

896.-

- zware uitvoering
- tot wel 600 x 600 cm

De Cubola Piazzola is vierkant of rechthoekig van vorm en heeft kenmerkendevierkante staanders.Deze unieke zonwering is door het design

3770.-

- breedte: 306 tot 1206 cm
- diepte: 250 tot 450 cm
- kleur: antraciet
- stijl: klassiek
- dak: helder of opaal polycarbonaat of glas

896.-